share-to-facebook
ADEBLOK T19 - CLICK AICI PENTRU DETALII
ADEBLOK T19

ADEBLOK T19

Hidroizolarea și consolidarea grundului pentru șape de ciment

Adeblok T19 este grund epoxidic bicomponent pentru consolidarea și impermeabilizarea substraturilor de ciment, cu umiditate reziduală ridicată (UR max 5% UR). Poate fi utilizat ca liant pentru prepararea mortarelor sintetice care urmează să fie utilizate pentru netezirea și reparația rapidă a fisurilor și a fisurilor în șapele de ciment. . . .
produs nou
DILUENTE P / 100 - CLICK AICI PENTRU DETALII
DILUENTE P / 100

DILUENTE P / 100

Diluant pentru Primer

Diluant specific pentru Primer PU100 (diluție maximă 5%). Reduce considerabil viscozitatea și îmbunătățește penetrarea în substrat. Agent de diluare inodor. Potrivit pentru toate grundurile din poliuretan.
produs nou
DILUENTE P / 24 - CLICK AICI PENTRU DETALII
DILUENTE P / 24

DILUENTE P / 24

Diluant pentru grunduri și vopsele poliuretanice

Substanță diluantă anhidră, un amestec de solvenți de înaltă calitate pentru diluarea vopselelor și a primerilor poliuretanici cu sau fără solvent.
produs nou
NANO-FIX - CLICK AICI PENTRU DETALII
NANO-FIX

NANO-FIX

SuprafațĂŁ de protecție anti-praf pentru șape de ciment

Grund de consolidare a suprafeței pe bază de apă
Nano-Fix este unicul primer anti-praf pe bază de nanoparticule inovatoare în soluție apoasă. Consolidați șapele absorbante pe bază de ciment, pe bază de ciment, anhidrit înainte de a pune podele din lemn. Pentru interior, ideal pentru șape radiante, este potrivit pentru instalare cu toate tipurile de . . .
produs nou
P.EP.P - CLICK AICI PENTRU DETALII
P.EP.P

P.EP.P

Agent de aderențĂŁ pentru adezivi

P.EP.P este grundul indicat pentru îmbunătățirea lipirii parchetului pe substraturi ceramice și suprafețe dure neabsorbante cu adezivi epoxidici și poliuretanici bicomponenți. Ideal pentru diluarea adezivilor și a primerilor epoxidici, este gata de utilizare și are un randament ridicat.

Pentru interior.

produs nou
PRIMER PU100 - CLICK AICI PENTRU DETALII
PRIMER PU100

PRIMER PU100

Pregatire substrat parchet. Impermeabilizare și consolidare rapidĂŁ, hipoalergenic

Primer PU100 este un grund poliuretanic monocomponent pentru consolidarea substraturilor inconsistente și friabile și pentru hidroizolarea substraturilor pe bază de ciment cu umiditate reziduală ridicată (max. 5% UR). Hipoalergenic și inodor, poate fi de asemenea utilizat ca liant pentru prepararea mortarelor sintetice pentru netezirea și reparația rapidă a fisurilor . . .
produs nou
TOVERFIX - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVERFIX

TOVERFIX

Grund de impermeabilizare și consolidare monocomponent

Toverfix este un grund poliuretanic monocomponent pentru consolidarea substraturilor incoerente și friabile și pentru impermeabilizarea substraturilor de ciment cu umiditate reziduală ridicată (max. 5%). De asemenea, poate fi utilizat ca liant pentru prepararea mortarelor sintetice pentru nivelare și reparații rapide. Pentru interior.


produs nou
PRIMER C4 - CLICK AICI PENTRU DETALII
PRIMER C4

PRIMER C4

Grund. Agent de aderențĂŁ pentru podele cimentate și autonivelante

Primerul C4 este grund pentru substrat monocomponent, gata de utilizare, cu aderență permanentă, pentru a îmbunătăți aderența șapelor pe bază de ciment, autonivelant și ciment pe substraturi neabsorbante pe bază de ciment sau pre-existente. Gata de utilizare, este de asemenea ideal pe substraturi încălzite. Pentru interior.

. . .
produs nou
PRIMER PU-FIX 60 - CLICK AICI PENTRU DETALII
PRIMER PU-FIX 60

PRIMER PU-FIX 60

Grund monocomponent de consolidare și hidroizolare fara MDI

Primer PU-FIX 60 este un grund poliuretanic monocomponent pentru consolidarea substraturilor incoerente și friabile și pentru impermeabilizarea substraturilor pe bază de ciment cu umiditate reziduală ridicată (UR max 5%). Fără MDI, poate fi de asemenea utilizat ca liant pentru prepararea mortarelor sintetice pentru netezire și reparații rapide. Pentru interioare. Tover . . .
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

tover,produse parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire, grund substrat, lacuire parchet, lacuri parchet,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire