share-to-facebook

BELLE EPOQUE efect antic pentru parchet

Lac colorantĂŁ pentru podele din lemn. Efect pete antice

Belle Epoque este generator de efect antic/pata, monocomponent pe bază de apă pentru podele din lemn pentru a decora suprafețe de orice dimensiune, uniforme și fără defecte. Ușor de utilizat, asigură consistența și repetabilitatea rezultatelor și vă permite să lucrați la finisare, chiar și după uscare completă. Formată cu coloranți capabili să reacționeze cu celuloza din lemn, Belle Epoque permite obținerea unui efect uniform asupra întregii suprafețe, oferind și un aspect antic.

Folosind B.E. Modulator, este posibil să obțineți efecte mai ușoare.

 solvent free  nmp nep free  A + class

Treisprezece culori care pot fi amestecate și pot fi modulate cu B.E. Modulator pentru a obține tonuri mai ușoare. Doar o cupă de măsurare pentru a crea și repeta culoarea dorită, fără constrângeri pentru a gestiona procentele de culori complexe care trebuie repetate.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

tover,produse parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire, grund substrat, lacuire parchet, lacuri parchet,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire