share-to-facebook
ADESOL 100 - CLICK AICI PENTRU DETALII
ADESOL 100

ADESOL 100

Adeziv poliuretanic monocomponent | Pentru reparații

Adeziv poliuretanic monocomponent, fără solvent. Caracteristica sa de extindere îl face deosebit de potrivit pentru fixarea rapidă și repararea pieselor din lemn. Poate fi folosit înainte și după șlefuirea parchetului. Rezistența la apă D4 - DIN EN 204.

Ideal pentru renovarea parchetului, pentru fixarea elementelor care nu sunt lipite perfect pe . . .
produs nou
FULL GAP - CLICK AICI PENTRU DETALII
FULL GAP

FULL GAP

Etanșant acrilic colorat pentru podele din lemn

Full Gap este materialul de etanșare acrilică colorat pentru îmbinarea perimetrului a podelelor din lemn, a plăcilor, a scărilor și a profilelor. Suprafata, fara solventi si siliconi, are o putere mare adezivă și o elasticitate bună.

Poate fi utilizat pentru toate materialele poroase utilizate în industria . . .
produs nou
GEKOL H2O - CLICK AICI PENTRU DETALII
GEKOL H2O

GEKOL H2O

Adeziv de montaj rapid și puternic

Gekol H2O este un adeziv monobloc rapid și puternic, dacă cel puțin unul dintre cele două elemente este absorbant.

Deasemenea recomandat pentru fixare, în poziție verticală, elemente luminoase cum ar fi plinte, profile din lemn, metal și PVC, panouri de gips, panouri din poliuretan expandat, PE, polistiren pe substraturi absorbante, lemn, piatră . . .
produs nou
SIGIL CLACK - CLICK AICI PENTRU DETALII
SIGIL CLACK

SIGIL CLACK

Etansant pentru parchet laminat si parchet laminat cu sistem de click

Etanșant pe bază de apă pentru pardoseală din lemn sau parchet laminat. Adecvat pentru a evita ca podeaua să se umfle și să se deterioreze în zone în care umezeala poate fi ridicată, cum ar fi bucătării, băi etc. Se sigilează ermetic îmbinările fără a le lega, ceea ce permite eliminarea fără probleme a pardoselilor.CARACTERISTICI
. . .
produs nou
SIGIL MS - CLICK AICI PENTRU DETALII
SIGIL MS

SIGIL MS

Adeziv elastic de etanșare MS Polymer

Sigil MS permite obținerea unei legături elastice pe orice tip de suport, cu excepția materialelor plastice. De asemenea, poate fi folosit vertical pentru scări, profile și plinte. Garantează performanțe maxime pe toate substraturile, inclusiv încălzirea. Hipoalergenic, fără solvenți și cu simboluri de risc, este ușor de curățat pe suprafețe . . .
produs nou
STRIPCOLL - CLICK AICI PENTRU DETALII
STRIPCOLL

STRIPCOLL

Curățător pentru reziduuri de clei

Stripcoll este amestecul de solvenți de înaltă calitate pentru îndepărtarea reziduurilor de clei în timpul și după instalarea unui parchet prefinisat.
produs nou
TOVCOL AL - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL AL

TOVCOL AL

Adeziv sintetic pentru parchet

Adeziv pe bază de solvenți pentru lipirea parchetului prefabricat de mici dimensiuni de orice tip, Tovcol AL poate fi utilizat pe substraturi pe bază de ciment, panouri din PAL, masonit sau alte tipuri de absorbant, cum ar fi anhidritul și preamestecul. Performanță maximă, chiar și pe substraturi de încălzire; utilizabil la sistemele de încălzire sub . . .
produs nou
TOVCOL D4 - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL D4

TOVCOL D4

Adeziv poliuretanic monocomponent

Tovcol D4 este adezivul poliuretanic rezistent la apă clasa D4 pentru lipirea puternică a pieselor din lemn utilizate pentru producerea geamurilor și a tamplariei. Odată întărit, se formează un film transparent, inodor, elastic și anti-îmbătrânire.


produs nou
TOVCOL LIGHT - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL LIGHT

TOVCOL LIGHT

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent pentru parchet hipoalergenice

Tovcol Light este adezivul epoxidic-poliuretanic bicomponent pentru fixarea înaltă a parchetului solid și multistrat de orice dimensiune. Hipoalergenic, inodor, fără izocianat și produs cu rășini epoxidice fără BPM, asigură performanțe maxime pe toate substraturile, inclusiv încălzirea.

✓ Hipoalergenic și inodor
✓ Fără simboluri de . . .
produs nou
TOVCOL MS - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL MS

TOVCOL MS

Adeziv mono-component cu silan modificat | MS Polymer

Tovcol MS este un adeziv mono-component polimeric de lungă durata și ușor de aplicat. Potrivit pentru orice specie de lemn și indiferent de mărimea pardoselilor. Pentru lemn masiv de până la 200 mm. Nu este nevoie de un proinitiator de aderență pe substraturi neabsorbante și metalice. Poate fi folosit și pentru lipirea suprafetelor de dimensiuni mici, deoarece . . .
produs nou
TOVCOL MS START - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL MS START

TOVCOL MS START

Monocomponent adeziv silan pentru podele din lemn MS Polymer

Tovcol MS Start este un adeziv silan monocomponent pentru montarea unor podele din lemn de orice dimensiune și esență. Ușor de aplicat și curățat pe pre-finisat, asigură performanțe maxime pe podelele de încălzire. Potrivit pentru plăcile din lemn masiv de până la 140 mm și, de asemenea, pentru montarea lamelelor mici, deoarece acestea nu se umflă. Este . . .
produs nou
TOVCOL PU - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL PU

TOVCOL PU

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru parchet, pardoseli, podele

Tovcol PU este un adeziv poliuretanic monocomponent pentru montarea parchetului pre-finisat, a pardoselilor, a podelelor și a plintelor. Hipoalergenic și fără solvenți, poate fi folosit și pe verticală și garantează o performanță maximă pe orice substrat. Recomadat pentru lipirea plăcilor mari prin aplicarea pistoalelor, plintelor, scărilor, profilelor, în . . .
produs nou
TOVCOL PU / F1 - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL PU / F1

TOVCOL PU / F1

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru podele din lemn

Tovcol PU / F1 este adezivul poliuretanic monocomponent pentru îmbinarea elastica a pardoselilor din lemn masiv si multistrat de orice dimensiune pe toate tipurile de substraturi, chiar neabsorbante preexistente. Sunet absorbant, este, de asemenea, potrivit pentru variante cu incalzire in pardoseala. Pentru interior.


CARACTERISTICI
✓ Elastic si tenace ISO . . .
produs nou
TOVCOL PU2C - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL PU2C

TOVCOL PU2C

Adeziv poliuretanic bicomponent pentru parchet

Tovcol PU2C este adezivul poliuretanic bicomponent pentru fixare cu înaltă a rezistența și elasticitate a parchetului solid și multistrat de orice dimensiune pe substraturile pe bază de ciment, anhidrit și pardoselile neabsorbante pre-existente. Asigură o performanță maximă chiar și pe podele încălzite. Pentru . . .
produs nou
TOVCOL TA - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL TA

TOVCOL TA

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent pentru parchet

Tovcol TA este adezivul epoxidic-poliuretanic bicomponent, pentru așezarea înaltă a parchetului solid și multistrat de orice dimensiune, cu performanțe maxime pe toate substraturile, inclusiv încălzirea. Caracterizat printr-o lucrabilitate ridicată și multă utilizare, garantează un randament excelent.

CARACTERISTICI
✓ Rezistenta indelungata in . . .
produs nou
TOVCOL TP2C - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL TP2C

TOVCOL TP2C

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent pentru parchet Fără solvenți

Tovcol TP2C este adezivul epoxidic-poliuretanic bicomponent pentru fixarea înaltă a parchetului solid și multistrat de orice dimensiune, cu performanțe maxime pe toate substraturile, inclusiv încălzirea. Inodor, lipsit de solvenți și fără izocianat, are o prelucrare ridicată și un randament excelent.

CARACTERISTICI
✓ Rezistenta . . .
produs nou
TOVCOL TP3RF - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL TP3RF

TOVCOL TP3RF

Adeziv de vinil puternic și rapid pentru lipirea parchetului, mozaicului, lamparchetei și pardoselilor pe substraturi de ciment absorbant și panouri din lemn. Potrivit si pentru încălziri in pardoseala.

Acetat de adeziv pe bază de acetoinil în dispersie în apă pentru fixarea parchetului, mozaic, lamparchet de orice specie pe substrat absorbant sau panouri din lemn. . . .
produs nou
TOVCOL TP5 - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOVCOL TP5

TOVCOL TP5

Adeziv vinilic pentru lemn, parchet laminat și plutitor

Adeziv pe bază de apă, fără solvenți, pentru lipirea parchetului flotant sau lamina. Acesta garantează un montaj rapid, o transparență totală și rezistență la apă în clasa D3 (conform normei DIN EN 204). Potrivit și pentru lipirea pieselor mici din lemn.
CARACTERISTICI
✓ Randament ridicat si usor de . . .
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

tover,produse parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire, grund substrat, lacuire parchet, lacuri parchet,produse pentru parchet, substrat parchet, fixare parchet, finisaj, lacuire